Sådan møder du den eneste ene som Freelancer

Som freelancer bruger man tit rigtig meget tid alene, hvilket kan gøre det til en udfordring at finde den eneste ene. Tit bliver ens kollegaer også venner, som man lige så stille udvider sit netværk ved. 

Derfor vil man tit kunne se at ens kollegaer på den ene eller anden måde har en kontakt til ens nye kæreste. Men som freelancer har du sjældent de samme kolleger som du bruge til at udvide dit netværk og bekendte med, derfor kan det være svært at finde den eneste ene blandt dit nuværende netværk. 

Heldigvis er vi i en tid, hvor at teknologien er til stede – og mulighederne for at møde nye mennesker aldrig har været størrer blandt andet gennem diverse dating sider

Deltage i branche relevante arrangementer

Selvom det måske ikke er den oplagte dating mulighed, så er der gode muligheder for at finde din kommende partner i branche relevante arrangementer. Det er en god måde at skabe nye venner på, som enten direkte eller indirekte kan medvirke at du finder din nye partner.
Fordelen her at i hurtigt vil kunne finde nogle fælles ting at snakke om uden, at det virker unaturligt. 

Tinder og andre dating sider

Markedet for dating sider har aldrig været større, hvilket gør at der er masser af muligheder for at finde din kommende partner på en af de mange dating sider på nettet. En af de største og mest anerkendte sider blandt danskerne er Dating.dk som efterhånden har en del år på bagen, og mange danskere har fundet deres partner gennem siden. 

Tag i byen med dine nuværende venner

Byen er tit forbundet med at man skal ud og score eller finde nye bekendtskaber – mange mennesker sænker barrikaderne når de får lidt alkohol indenbords, hvilket kan medvirke til at det bliver lettere at tale med fremmed end ellers.  

Hvor du skal tage hen i byen kan vi desværre ikke guide dig om, men vi kan anbefale at tage dine venner med dig. Muligvis et helt nyt sted eller måske en helt ny by i stedet for altid sidde på jeres stambar – det øger i hvertfald mulighederne for at finde den rigtige væsentligt.

Leave a Comment